20 Nisan 2011 Çarşamba

Türkiye'nin İlk Online Moda Paylaşım Topluluğu: Stilkolik Çok Yakında!

Sonunda yıllarca süren hasret bitiyor! Artık Türkiye'nin de bir moda paylaşım websitesi oluyor! Uzun yıllar lookbook.nu gibi yabancı örneklere bakıp bakıp niye Türkiye'de böyle bir site yok diye düşünüp üzülüyorduk ama sonunda isteğimize kavuşuyoruz! :)

Peki neler olacak bu Stilkolik'te? Sizin için bir araştırma yaptım ve öğrendiklerim şu şekilde:

Duyduğuma göre öncelikle bu sitede hepimiz kendimize özel bir profil oluşturabileceğiz ve bu profilde kendimize ait stil fotoğraflarını paylaşabileceğiz. Ancak üyelerin paylaştıkları fotoğraflarda illa kendileri olmaları gerekmiyor. Kombinler diye ayrı bir bölümde fotoğraflarda kendileri olmasına gerek kalmadan, yaptıkları kombini bir zeminin üzerine koyarak çektiği fotoğrafını da paylaşabilecekler. Ve bu fotoğraflarda üzerindekileri nereden aldıklarını, markasını, fiyatını, vs gibi bilgileri de paylaşabilecekler. Dahası markalar veya kişisel tasarımcı, butik sahibi kişiler de sitede markalarına özel bir profil oluşturabilecekler.

Twitter'daki gibi takipçi, takip etme gibi kavramlar da sitenin özellikleri arasından. Yani beğendiğimiz tarzda kişilerin profillerini takip edebileceğiz. Ve en önemlisi sitedeki bütün fotoğraflara puan verilebilecek ve yüksek puan alan fotoğraflar anasayfada üstlerde çıkma şansını yakalayacaklar. Dahası yüksek puan tablosuna sahip üyeler de diğer üyelere göre sitede daha itibarlı bir konumda olacaklar.

Ben açıkçası bunları duyunca çok heyecanlandım! Hemen Facebook'tan like edip açılacağı zamanı ve diğer gelişmeleri takip edin derim! :)

Stilkolik Facebook sayfası:
http://www.facebook.com/Stilkolikcom

Stilkolik Twitter sayfası:
http://twitter.com/#!/Stilkolikcom
Stilkolik - Online Moda Paylaşım Sitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...