29 Nisan 2011 Cuma

Prenses Kate Middleton'ın Gelinliğinin Tasarımı Sarah Burton'dan

Ve sonunda beklenen gün geldi..  Milyonlarca insanın canlı olarak izleme fırsatı bulduğu kraliyet düğünüyle bir peri masalı daha hayat buldu ve külkedisi kalbini kaptırdığı prensiyle dünya evine girdi..

Londra saatiyle sabah 10, Türkiye saatiyle 13:00'te başlayan düğün önce Westminster Abbey kilisesinde yapıldı daha sonra Buckingham Sarayı'nda verilen davetle devam etti. Tercihini sadelikten yana kullanan Kate Middleton, Sarah Burton tasarımı gelinliğiyle son derece zarifti. Gelinliğin tasarımcısının kim olduğu ise, Kate Middleton'ın gelin arabasından inmesinden önce son dakikaya kadar sır gibi saklandı.
Prenses Kate Middleton'ın Gelinliği
Prenses Kate Middleton'ın Gelinliği
Prenses Kate Middleton'ın Gelinliği
Prenses Kate Middleton'ın Gelinliği
Düğünle ilgili yorum yapan bazı tasarımcılar, Kate Middleton'ın sade gelinliğini, 1956 yılında Monaco prensiyle evlenerek prenses olan ünlü Amerikalı oyuncu Grace Kelly'nin gelinliğine benzettiler.

Ünlülerin Gelinliği: Grace Kelly
Ünlülerin Gelinliği: Grace Kelly 
Kraliyet düğününün misafirlerinden hiç şüphesiz en çok ilgi çekenlerinden biri de Beckham çiftiydi. Düğün davetiyesinde özellikle bayanlar için şapka takılması istenmişti, Victoria Beckham da kendine has tarzını yansıtan ve diğer davetlilerden çok farklı bir şapkayla davete katılmayı tercih etti.  
Kraliyet düğünü davetlilerinden Beckham çifti

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...