3 Şubat 2011 Perşembe

Vanity Fair Dergisi - Holywood Sayısı

Vanity Fair bu sene 17.sini düzenlediği geleneksel Holywood sayısında, günümüzün en dikkat çeken, ünlü aktör ve aktrislerini konuk etti. Kapakta Anne Hathaway, Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal ve en iyi aktör kategorisinde Oscar'a aday olan James Franco poz verdiler.
Vanity Fair - Mart 2011 Holywood Sayısı
Dergide Holywood sayısına ayrılan iki sayfalık büyük bölümde ise 11 oyuncu daha birlikte poz verdiler. Bu oyuncular ise, Jesse Eisenberg, Jennifer Lawrence, Noomi Rapace, Anthony Mackie, Olivia Wilde, Mila Kunis, Joseph Gordon-Levitt, Andrew Garfield, Rashida Jones, Garrett Hedlund ve Robert Duvall'dı.
Vanity Fair - Mart 2011 Holywood Sayısı
Facebook'u konu alan The Social Network (Sosyal Ağ) filminin yıldızları; baştan aşağı leopar desenli kıyafetiyle bir aslan yavrusunu sütle besleyen Rashida Jones ve Jesse Eisenberg'den, Love and Other Drugs (Aşk Sarhoşu) filminde başrol oynayan Anne Hathaway ve Jake Gyllenhaal'a, Black Swan (Siyah Kuğu) filmindeki performansından tanıdığımız Mila Kunis'den, gelecek Spider-man (Örümcek Adam) filminin yıldızı Andrew Garfield'a bu aralar en gözde olan aktör ve aktrislerin hepsinin birarada bulunduğu fotoğraf çekimlerini düzenleyen Vanity Fair Dergisinin Holywood sayısı Mart ayında izleyicileriyle buluşacak. 


Çekimlerin sahne arkasını ve oyuncularla yapılan röportajları merak ediyorsanız videoyu izleyebilirsiniz:



Çekimlerin sahne arkasından görüntüler:

Vanity Fair - Mart 2011 Holywood Sayısı Sahne Arkası
Vanity Fair - Jake Gyllenhaal ve Anne Hathaway
Vanity Fair - Anthony Mackie aksesuarlara bakarken
Vanity Fair - James Franco
Vanity Fair - Ryan Reynolds ve Jake Gyllenhaal
Vanity Fair - Ejderha Dövmeli Kız filminin yıldızı Noomi Rapace 
Vanity Fair - Joseph Gordon Levitt
Vanity Fair - Ryan Reynolds

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...