5 Ocak 2011 Çarşamba

Yeni Yılda Bakım ve Güzellik Ürünleri

Yeni yılla birlikte siz de kendinizi şımartmaya karar verdiyseniz eğer size önereceğim bakım ve güzellik ürünlerini çok beğeneceksiniz!.. Öncelikle güzelliğin en önemli unsurlarından makyaj ürünleriyle başlayalım. Biliyorsunuz ki Burberry, marka olarak bence uzun zaman önce yapması gereken bir şeyi sonunda yaptı ve makyaj koleksiyonunu "Burberry Beauty" adıyla piyasaya sürdü. Burberry'nin hafızalara kazınmış ekoseli tasarımını makyaj ürünlerinde de görmek mümkün.. Siz de makyaj ürünlerinizde bir değişiklik yapmak istiyorsanız, Burberry'nin makyaj koleksiyonundan ürünler deneyebilirsiniz.

Burberry Makyaj Ürünleri
Özellikle hem anahtarlık hem de dudak parlatıcısı olan "Burberry Lip Charm"a bayıldım! Bu ürünü ve diğer ürünleri burberry.com'dan satın alabilirsiniz (€ 80). Türkiye'den almak istiyorsanız eğer Burberry Beauty makyaj ürünlerini Boyner mağazalarında ve Boyner'in alışveriş sitesinde bulabilirsiniz: boyner.com.

Burberry Anahtarlık ve Dudak Parlatıcısı - Lip Charm
Daha gençlere yönelik bir güzellik markası ise birbirinden ilgi çekici tasarımlarıyla Tokidoki makyaj ürünleri.. İtalyan tasarımcı Simone Legno tarafından Japonların çizgi karakterlerinden ilham alınarak yaratılan Tokidoki makyaj, aksesuar, giyim koleksiyonlarıyla hatta iPhone kapak tasarımlarıyla karşımıza çıkıyor. Japonca'da "bazen" demek olan "Tokidoki" çizgi karakterleriyle de makyaj ürünlerine renk katıyor.

Tokidoki Aksesuar Koleksiyonu
Tokidoki karakterlerinden bazıları ise "Cactus Friends", "the Moofia" ve "Til Death Do Us Part" ve her karakterin ayrı bir adı da bulunuyor. Tokidoki ürünlerini almak isterseniz eğer Sephora'ya uğramanız gerek veya internet sitesinden alışveriş yapabilirsiniz: sephora.com

Tokidoki Makyaj Ürünleri Sephora'da

Tokidoki "the Moofia" Karakterli Göz Farı


Güzelliğinize önem verdiğiniz kadar organik ve doğal ürünlere de önem veriyorsanız eğer size önereceğim  marka: Organiga Story. Organik yeşil elma kullanarak oluşturulmuş ürünlerinin hepsi birbirinden güzel.. Organiga Story Arındırıcı Vücut Peelingi, Organiga Story Canlandırıcı El Kremi, Organiga Story Vücut Yağı, Organiga Story Dudak Balsamı, Organiga Story Ultra Nemlendirici Vücut Losyonu ve Organiga Story Canlandırıcı Duş Jelinin hepsini Watson's mağazalarında bulabilirsiniz. Ayrıca fiyatları da oldukça uygun.

Organiga Story Güzellik ve Bakım Ürünleri
Ben Shea ağacı yağı ve susam yağıyla zenginleştirilmiş olan Organiga Body Butter'ı ilk aldığımda, organik olduğu için Body Shop'tan aldığım Body Butter'ların kokusu kadar güzel olmayacağını düşünerek tereddüt etmiştim, ancak kullanınca yeşil elma kokusundan çok memnun kaldım. Hem organik hem de daha uygun fiyata (9,99 TL) olduğu için denemenizi tavsiye ederim.

Saçlarınızda eğer sürekli düzleştirici kullanıyorsanız veya sık fön çektiriyorsanız eğer Kerastase'ın yeni ürünü Elixir Ultime tam sizin ihtiyacınız olan şey.. Parlatıcı, yumuşatıcı ve onarıcı etkiye sahip olan Elixir Ultime sayesinde saçlarınıza ihtiyacı olan bakımı sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu ürünün en güzel yanı ise farklı şekillerde uygulayabiliyorsunuz. Dilerseniz şampuandan önce maske olarak, dilerseniz yıkamadan sonra kurutmadan önce saç kremi olarak, dilerseniz de saçınıza stil verirken kullanabiliyorsunuz. Fiyatı ise $50.00 


Kerastase Elixir Ultime



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...