12 Ocak 2011 Çarşamba

Ünlülerin Sokak Stili: Sienna Miller ve Jude Law'ın Kış Şıklığı

Sienna Miller ve Jude Law'ı hem güzellikleri bakımından hem giyim tarzları bakımından birbirlerine oldum olası yakıştırmışımdır. Birçok kişi tarafından imrenilen çift, Jude Law çocuğunun dadısıyla Sienna Miller'ı aldatmış olsa da 2006'da attıkları nişanı boşverip geçen sene tekrar beraber olduklarını ilan etmişlerdi.. Bu aşkın devamı olarak da Kuzey Londra'da yeni satın aldıkları 12 milyon dolarlık evlerine taşınmışlardı. Ne diyelim umalım ilişkileri umdukları gibi devam eder:)

Sienna Miller kışın da çok şık olan tarzından ödün vermeyenlerden. Bu sezonun trendi bej rengi kürk ceketiyle, gene bej rengi gömlek ve şort giyerek çok şık bir kombin oluşturmuş. Ayrıca siyah külotlu çorabı ve ayakkabılarıyla gene sezon trendlerinden leopar desenli çantasına uyum sağlamış. Benzer tonda renkler giyeceğiniz zaman çanta ve ayakkabınızı farklı bir renkte seçebilir ve Sienna Miller'ın çorabı gibi siyah detaylar kullanıp fark yaratabilirsiniz.

Jude Law ise siyah şapkasıyla gönlüme taht kurdu:) Ceketinin altından sarktığı için atkı takma tarzını çok beğenmesem de şıklığına diyeceğim yok!

Sienna Miller ve Jude Law

Sienna Miller ve Jude Law
Sienna Miller

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...