1 Ocak 2011 Cumartesi

Kim Kardashian İlk Müzik Albümünü Çıkarmaya Hazırlanıyor!

Reality show'dan tanıdığımız Kim Kardashian şimdi de bir müzik albümüyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor! Reality show sayesinde büyük şöhrete kavuşan aynı zaman da ailesini de meşhur etmeyi unutmayan Kim Kardashian, ayrıca bu sene en çok kazanan reality show starı oldu.

Bir zamanlar yakın arkadaşı olan Paris Hilton sayesinde ilk ününe kavuşan Kim Kardashian, şimdi eski yakın arkadaşı gibi müzik dünyasına da adım atmaya karar verdi. Paris Hilton gibi müzik dünyasında büyük bir başarıya ulaşamadan vazgeçermi o bilinmez ama The-Dream gibi tanınan bir prodüktörle anlaşan ve Kanye West gibi bir müzik deviyle çıkarmayı planladığı müzik albümünün ilk single'ı için stüdyoya giren Kardashian'ın bu işi ciddiye aldığı anlaşılıyor.

Kim Kardashian 
Geçenlerde Kim Kardashian hummalı stüdyo çalışmalarından çıkarken görüntülenmiş. UGG'ların hala moda olduğunu Yine Yeni Yeniden Kış için UGG Botlar yazımda söylemiştim, bu fotoğrafında da Kim Kardashian siyah UGG botları, Hermes çantası, rahat cepli pantolonu ve zımbalı bluzuyla görüntülenmiş.

Ayrıca Kim Kardashian Twitter'da yeni müzik albümünün ilk single videosundan pozlarını yayınlamış. İlk fotoğrafta kırmızı saçlarıyla dikkat çeken Kim Kardashian, ikinci fotoğrafında ise beyaz kürküyle görüntülenmiş. Bu videonun nasıl olacağını merak ediyorum doğrusu:)

Kim Kardashian - Yeni Albüm Videosundan Pozları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...