22 Aralık 2010 Çarşamba

2010'un En İyi Giyinen Ünlüleri

Acısıyla tatlısıyla, moda dünyasında devleşenlerden, moda faciası olmaktan kaçamayanlarla bir koca yılı daha geride bırakıyoruz... 2011'e girmeden önce sizinle bu yılın en iyi giyinenlerini paylaşmak istedim. İşte 2010'un en iyi giyinen ünlüleri...

Emma Watson - Bu sene Harry Potter'ın da son filmiyle Emma Watson çocuk görüntüsüne veda edip saçlarını kestirdi ve seksi, kadınsı yepyeni bir görünüme adım attı. Harry Potter Ölüm Yadigarları filminin galasında siyah dantel Rafael Lopez imzalı elbisesiyle hayranlarını büyüledi. 


Emma Watson'ın Stili



Victoria Beckham - Victoria Beckham artık bir moda ikonundan öte çok başarılı bir tasarımcı olduğunu kendi kreasyonlarıyla da kanıtlıyor. Vanity Fair Oscar partisine gene kendi kreasyonundan bir elbiseyle katılmıştı. 

Victoria Beckham'ın Stili

Blake Lively - Blake Lively de bu sene bir moda ikonu olduğunu resmen kanıtlayanlardan. Çok başarılı bulduğum giyim tarzının örneklerinden hangi fotoğrafı koyacağını şaşırıyor insan çünkü hepsi birbirinden güzel. Mavinin ona çok yakıştığını Luxe Label Resort koleksiyonundan olan bu elbisesiyle tekrar görüyoruz. 

Blake Lively'nin Stili

Camilla Belle - Camilla Belle her zaman stiliyle göz doldurmayı başarıyor. Deri eteği ve işlemeli bluzuyla farklı bir tarz yakalamayı başarmış.


Camilla Belle'in Stili



Olivia Palermo - Benim bu sene en çok beğendiklerimden Olivia Palermo, trend parçalarla kendi tarzından esintiler taşıyan unsurları birleştirmeyi çok iyi beceriyor ve hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmıyor.

Olivia Palermo'nun Stili



Leighton Meester - Gossip Girl dizisinden tanıdığımız Leighton Meester her geçen gün daha iyi giyinmeye başlıyor sanki.. Emilio De La Morena elbisesiyle çok şık duruyordu.

Leighton Meester'ın Stili

Drew BarrymoreDrew Barrymore'un gerçekten bu sene stil konusunda seviye atladığına inanıyorum. Pantolon kombiniyle ve saç modeliyle gerçekten çok hoştu.


Drew Barrymore'un Stili

Clemence Poesy - Gossip Girl'de Chuck'ın belli bir süre için aşık olduğu Fransız sevgilisini oynayan Clemence Poesy moda dünyasına da hızlı bir giriş yaptı. Chanel Sonbahar 2010 koleksiyonundan elbisesi ve Kitap mı Yoksa Çanta mı? adlı yazımdan hatırlayacağınız Olympia Le-Tan çantasıyla çok beğenilmişti.


Clemence Poesy'nin Stili

Jessica Alba - Jessica Alba Marios Schwab elbisesiyle kapalı da olsa çok şık olunabileceğini kanıtladı.


Jessica Alba'nın Stili


Gwyneth Paltrow - Gywenth Paltrow da bu sene daha güzel giyinmeye başlayanlardan.. Özellikle Calvin Klein Koleksiyonu'ndan elbisesiyle ve minimal takılarıyla bizlere basit giyinip de stil sahibi olmanın mümkün olduğunu gösterdi.



Gwyneth Paltrow'un Stili
  

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...